Ny kirketjener

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Anne Skouboe, onsdag d. 6. januar 2021, kl. 16:43
Ny kirketjener

Den første december kunne vi byde velkommen til vores nye kirketjener, Asbjørn. Det er sin sag at begynde på nyt job midt i juletiden – og især med de mange coronatiltag oveni – så vi er glade for, at Asbjørn kommer med en god portion erfaring.

Her er en kort introduktion fra ham selv:

"Hej mit navn er Asbjørn Christensen, og jeg er jeres nye kirketjener pr. 1. december 2020. Jeg har tidligere arbejdet i Bellahøj Kirke og Jakobskirken i Roskilde. Jeg bor på Amager i en dejlig stuelejlighed med en stor have. Jeg er 59 år gammel, min kæreste hedder Elisabeth, og min udeboende datter Sarah. I min fritid er jeg meget sammen med min familie, og holder af lange gåture, cykling og fitness for at holde mig i god form. Jeg glæder mig meget til at starte, og lære jer alle sammen at kende."

Tag godt imod Asbjørn.