Kan du undvære et sæt sengetøj?

# Frivillig
Udgivelsesdato Udgivet af Anne Skouboe, mandag d. 8. marts 2021, kl. 14:27

Vi har fået en henvendelse fra Arbejde Adlers Aflastning, som efterlyser håndklæder og sengetøj, som de kan give videre til deres brugere.

Dorte Andersen, der er centerchef på stedet, skriver:

"Arbejde Adlers Aflastning modtager nogle af Københavns mest syge udsatte borgere til midlertidige aflastningsophold. Alle beboerne skal efter et – kort eller langt – ophold enten hjem i egen bolig eller videre til plejehjem eller bosted.

Mange beboere er misbrugere gennem mange år, og det præger hele deres livssituation; helbredet er dårligt, økonomien hænger ikke sammen, og de mangler kontakt med familie og venner. Også deres hjem kan være i en frygtelig dårlig stand, og de mangler selv de mest basale ting som fx sengelinned og håndklæder.

De fleste beboere har så dårlig økonomi, at de ikke selv har råd til at forny deres beholdning af linned, og det betyder, at de aldrig får deres sengetøj vasket. Men alle ved, hvor dejligt det er at komme i en nyredt seng. Derfor indsamler vi brugt, rent sengelinned, lagner og håndklæder, så vi kan give beboerne nogle sæt med hjem.

Vi er taknemmelige for, at menigheden i Hyltebjerg Kirke vil hjælpe os med at indsamle brugt sengelinned, lagner og håndklæder, som vi kan give videre."

Kan du undvære et sæt sengetøj og evt. et par håndklæder, så er du velkommen til at aflevere det i Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91, 2720 Vanløse.

Kærlig hilsen Anne, Kirke- og kulturmedarbejder.