Resultatet af sogneindsamlingen 2021

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 19. marts 2021, kl. 14:24

Et KÆMPESTORT TAK til jer, der bidrog til årets sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. Vi fik i alt indsamlet 6.249,50 kr. ind i Hyltebjerg Sogn - penge, som går til at afbøde de alvorlige følger af klimaændringerne i de fattigste lande. Vi videresender straks den glade tak fra Folkekirkens Nødhjælp:

5,3 MIO. GANGE TAK!

❤️ UDEN JERES TROFASTE OPBAKNING VAR DET ALDRIG SKET ❤️

Vores digitale indsamling har nu rundet 5,3 millioner kroner - det svarer til, at vi kan give 70.666 køkkenhaver i Kenya ?

Vi er stadigvæk fuldstændig blæst bagover af jeres kreativitet, engagement og opbakning til at gøre en forskel hjemmefra. Så endnu en gang af hjertet TAK til alle jer, der har givet hjælp til verdens fattigste! I har gjort en stor forskel for mange mennesker i nød.