Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Ensemble Felix i Aalholm Kirke

MAJ
22

Koncert med Ensemble Felix i Aalholm Kirke


Dato Søndag d. 22. maj 2022, kl. 14:00
Sted Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18, 2500 Valby
Medvirkende
Ensemble Felix
Pris
Gratis
Koncert med Ensemble Felix i Aalholm Kirke

Om programmet:
Koncertens program er sammensat af primært nordisk musik, da Ensemble Felix om kort tid skal på koncerttur til Berlin, og dernede vise lidt frem af al den gode musik vi har i norden. Helt nye arrangementer af originalt store orkesterværker af danskerne Nielsen, Gade og Horneman er på programmet. Derudover er Sverige og Norge repræsenteret ved Lars-Erik Larsson med hans 'Vintersaga' og Edvard Grieg med uddrag fra 'Peer Gynt'. I anledning af den forestående sommer, er der også blevet plads til et par satser fra Mendelssohns 'En Skærsommernatsdrøm'.

Om Ensemble Felix:
Ensemble Felix er en sinfonietta bestående af 5 strygere og 5 blæsere, som har spillet sammen siden år 2000.
Ensemblet spiller primært koncerter i eget regi, ofte med et solistindslag, men samarbejder også ofte med kor, vores størrelse og fleksibilitet gør os til en interessant partner i rigtig meget musik for kor og orkester.

Et flertal af musikerne har en eller anden musikuddannelse bag sig, men arbejder til daglig med andet end musik. Repertoiret er både originalværker for vores besætning og arrangementer af værker for større besætninger. Instrumentsammensætningen med strygekvintet og blæserkvintet gør, at vi kan spille meget forskellig musik, og opnå en nærmest symfonisk lyd når det kræves.