Lørdag d. 30. marts 2019, kl. 16:00

Det skaber nærvær og glæde at synge i kor. Det kan man forvisse sig om ved denne koncert, hvor Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor synger et blandet program, dirigeret af Morten Hinz.

Korets medlemmer er forældre, bedsteforældre samt tidligere elever og lærere med tilknytning til Sankt Annæ Gymnasium. Koret blev oprettet i 2005 som en integreret del af det musikalske miljø ved ”Sangskolen”. Koret tæller i øjeblikket over 40 sangere. Morten Hinz, der tidligere var organist ved Dragør Kirke, har været korets faste dirigent siden 2014 og har bragt koret op til dets nuværende standard.

Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor har været på adskillige koncertrejser, bl.a. til Norge og Ungarn, og senest i 2018 var koret i Irland.

Sankt Annæ Gymnasiums Familiekor giver 5-10 årlige koncerter. Koret har et bredt repertoire, bestående af danske og udenlandske sange samt kirkemusik. Koncerten i Hyltebjerg Kirke er afslutningen på en dag, hvor koret har arbejdet intensivt med forårets program. Der vil være satser af Bach, Haydn, Fauré, Kodály, Rutter m.fl. Og tilhørerne vil blive opfordret til at synge med på nogle fællessalmer.

Der er fri entré