Dato Tirsdag d. 14. september 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91, 2720 Vanløse
30 kroner for foredrag, kaffe og brød
Tirsdagskreds: Den ny Højskolesangbog

Den 19. udgave af Højskolesangbogen er på gaden!

I den anledning skal vi synge såvel gammelkendte som spændende nye sange derfra. Provst Finn Vejlgaard præsenterer med vanligt vid og indsigt de sange, vi synger.

Der er Tirsdagskreds i Hyltebjerg Kirke den anden og fjerde tirsdag i hver måned. Det koster 30 kr. inkl. kaffe og kage at deltage, og alle er velkommen.

Tirsdagskredsens møder er tilrettelagt af Hyltebjerg Sogns Menighedspleje. I løbet af året er der foredrag, banko, udflugter og en traditionel julemiddag. Der er kun tilmelding til udflugterne i juni og oktober, og julemiddagen i december og alle er velkomne. Prisen for deltagelse er 30 kroner inkl. kaffen.