• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 5. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste. Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes og tale med andre, som har erfaringen af tab i nær erindring. I sorggruppen mødes vi, og deler det, som er svært, og som tynger efter et dødsfald. Vi lægger vægt på, at gruppen er et trygt og fortroligt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden.

Sorggruppen mødes i Adventskirken, Sallingvej 90 kl. 19 - 21 hver anden onsdag. Vi afslutter mødet med en kort andagt i kirkerummet.

Det er sognepræst Camilla Diderichsen, Adventskirken og sognepræst Anders Gam Larsen, Hyltebjerg Kirke, der varetager sorggruppen. Tilmelding og yderligere oplysninger hos: Camilla: csd@km.dk - 2925 6815 Anders: agl@km.dk - 2177 7333

Anders Gam Larsen og Camilla Diderichsen
Adventskirken, Sallingvej 90
Gratis. Der er tilmelding.