Dato Onsdag d. 25. november 2020, Kl. 17:30 til kl. 18:30
Sognepræst Sarah Bach la Cour og organist Peter Simonsen
Salmemaraton

Vi fortsætter, hvor vi slap - nu med god afstand mellem hinanden.

Salmemaraton, som har holdt coronapause, er et fælles kirkeligt projekt i Valby-Vanløse Provsti, hvor der ca. hver tredje uge er sangaftener på skift rundt omkring i provstiets kirker. Aftenen ligger fast på onsdage kl. 17.30-19.00. Hver gang synger vi 5 salmer fra "100 salmer" Da salmerne er nye for de fleste, synger vi også 3-4 salmer fra salmebogen.  Det er kirkernes organister, der akkompagnerer salmesangen.  Undervejs i arrangementet er der pause, hvor der serveres sandwich samt te og kaffe med lidt sødt til. Der er ingen tilmelding, så man dukker bare op. Det er gratis at deltage.

Vi håber, at der er mange, som har mod og lyst til at krydse sognegrænserne og synge med på de nye salmer i provstiets kirker.

Alle er hjerteligt velkommen.