Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 28. september 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91, 2720 Vanløse
30 kroner for foredrag, kaffe og brød
Tirsdagskreds: Aktiv dødshjælp

Aktiv dødshjælp – set ud fra en hospicepræsts perspektiv

Der er en tendens til, at de mest aktive fortalere for aktiv dødshjælp er sunde og raske personer, som ikke i deres vildeste fantasi kan forestille sig, at et liv med alvorlig sygdom eller tab af førlighed også kan være et meningsfuldt og værdigt liv.

Charlotte Clante er hospicepræst på Diakonissestiftelsens hospice. Denne tirsdag vil hun fortælle, hvad hun mener om aktiv dødshjælp og alternativet til dette.

Tirsdagskredsens møder er tilrettelagt af Hyltebjerg Sogns Menighedspleje. I løbet af året er der foredrag, banko, udflugter og en traditionel julemiddag. Der er kun tilmelding til udflugterne i juni og oktober, og julemiddagen i december og alle er velkomne. Sædvanligvis slutter møderne ca. 15.45. Prisen for deltagelse er 30 kroner inkl. kaffen.