Dato Tirsdag d. 6. juli 2021, Kl. 14:00 til kl. 17:00
75 kr. - husk coronapas og id
Tirsdagskreds: Udflugt til CopenHill

Tag med Tirsdagskredsen på sommerudflugt til den helt unikke bygning CopenHill - eller Amager Bakke, som den også kaldes.

Bygningen, der er tegnet af Bjarke Ingels Group (BIG), åbnede i 2017 og rummer et topmoderne affaldsenergianlæg. Den er allerede verdenskendt for den 450 meter lange skibakke, der med en hældning på op til 45 grader slynger sig fra toppen af bygningen og ned. Vi skal drikke kaffe på toppen og nyde udsigten over København og helt til Sverige.

Har man mod på det, kan man tage en af de to vandrestier op langs pisten - ellers er der elevator hele vejen op.

Prisen dækker bus fra Hyltebjerg Kirke direkte til Copenhill og hjem igen samt kaffe og kage. Tilmelding sker ved indbetaling til kirke- og kulturmedarbejder Anne. På dagen skal fremvises gyldigt coronapas.