Dato Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 91, 2720 Vanløse
OBS. Tilmelding
Sorggruppe

Til dig der har mistet. I Advent, Grøndal, Hyltebjerg og Vanløse sogne.

Mange efterladte oplever, at andre ikke ved, hvordan de har det, hvis de ikke selv har prøvet at miste. Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes og tale med andre, som har erfaringen af tab i nær erindring.   I sorggruppen mødes vi, og deler det, som er svært, og som tynger efter et dødsfald.   Vi lægger vægt på, at gruppen er et trygt og fortroligt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden.

Hvor og hvornår Sorggruppen mødes i Hyltebjerg Kirke kl. 19 - 21. Vi afslutter mødet med en kort andagt i kirkerummet.  Det er sognepræst Camilla Diderichsen, Adventskirken og sognepræst Anders Gam Larsen, Hyltebjerg Kirke, der varetager sorggruppen.

Tilmelding og yderligere oplysninger hos: Camilla Diderichsen: csd@km.dk - 2925 6815, Anders: agl@km.dk - 2177 7333