Minikonfirmand i Hyltebjerg og Vanløse Kirker

Minikonfirmand er et undervisningsforløb for børn i 3. klasse, hvor vi mødes for at lære en masse spændende ting om kirke og kristendom.

Forløb foråret 2020 - 1. marts - 5. april

Materiale sendes ud til børn i 3. klasse midt i januar.

Elektronisk tilmelding: klik her (åbnes 15.01.2020)

Sarah Bach la Cour, sognepræst i Hyltebjerg Kirke
Birgitte Poulsen, sognepræst i Vanløse Kirke

Anne Skouboe, kirke- og kulturmedarbejder i Hyltebjerg Kirke

Citater fra minikonfirmander:

"Det var sjovt, at vi skulle slås med hinanden og pakke hinanden ind i bandager. Det er ikke nogen ting, man laver normalt!" (Anemone om rollespilsdagen med Den barmhjertige samaritaner)

"Det var rigtig sjovt, at vi skulle ind nogle specielle steder, man ikke bare lige kommer ... og være sammen derhenne og hygge sig" (Annabella)

"Jeg synes, vi fik noget rigtig god mad - det var rigtig hyggeligt at spise sammen" (Annabella)

"Jeg kunne godt lide, at vi måtte hjælpe med at dække op og alt muligt" (Anna)"Jeg synes virkelig, det er unfair, man ikke kan gå til det indtil 7. klasse" (Anna N)

"Jeg synes, det var sjovt, at vi spiste sammen hver gang, og at vi hjalp til med at dække op" (Anna)

"Det var rart at få historier i kirken og ligge på gulvet. Nogle gange var det også sjovt bare at komme udenfor at lege" (Anemone)

"Jeg synes godt, I kunne have vist nogle billeder af det (forløbet) inden, for jeg tænkte, at det ville være så kedeligt, at jeg begyndte at græde!" (Anna Louise)

"Jeg så det bare og sagde: "Mor, jeg vil gå til minikonfirmand - om du siger nej eller ej!" (Josephine)

"Jeg frygtede, at min bedste veninde ville blive sur på mig, fordi jeg skulle gå til minikonfirmand og ikke ville få så meget tid til at lege med hende" (Anna)

"Dagmar blev ved med at sige "jeg skal gå til minikonfirmand, og der er skattejagt, og vi skal spise slik!"."

"Jeg tænkte bare: Koster det penge? Nej. Er det gratis? Ja." (Silke)