Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Opdateret 27.01.2021

Hvordan skriver man sit barn ind til konfirmation? Man skriver sit barn ind ved at udfylde tilmeldingen her på hjemmesiden. Tilmeldingen skal udfyldes af en forældre med del i forældremyndigheden.

Hvem kan skrives ind? Unge, der begynder i 8. klasse i august 2021. Der er åbnet for tilmeldingen fra onsdag den 27. januar 2021.

Kan man allerede nu være sikker på datoen? Tildeling af konfirmationsdatoer foregår efter først-til-mølle-princippet, fordi der er et begrænset antal pladser pr. konfirmationsdag.
Hvis man har er særligt ønske om en bestemt konfirmationsdag eller et bestemt undervisningshold, råder vi til hurtig tilmelding. Selvom vi gør, hvad vi kan for at opfylde alles ønsker kan vi ikke garantere, at man kan få sit førstevalg af dato og undervisningstidspunkt opfyldt.
Der er plads nok til, at alle der ønsker det, kan blive konfirmeret.

Skal man bo i Hyltebjerg Sogn? Nej. Ved tilmelding til konfirmation tager vi ikke hensyn til sognegrænserne.

Skal man aflevere kopi af dåbs- eller navneattest ved indskrivningen? Hvis konfirmanden er født og/eller døbt udlandet eller i en frikirke i Danmark, skal I aflevere en kopi af dåbsattesten på Det Fælles Kirkekontor, Sallingvej 90. Den kan også uploades i tilmeldingsformularen.

Skal man være døbt for at blive konfirmeret? Ja, man skal være døbt inden konfirmationen. Hvis man ikke er døbt, kan man sagtens melde sig til undervisningen. Dato for dåb inden konfirmationen aftales med præsten, når undervisningen er begyndt.

Skal man gå på Damhusengens Skole? Nej, det skal man ikke.

Undervises man sammen med sine klassekammerater? Nej, ikke nødvendigvis. Holdene fordeles ikke efter klasser.

Hvad tid er konfirmationerne? Klokkeslættet afhænger af, hvor mange konfirmander, der skrives ind. Hvis mange vælger samme konfirmationsdag holder vi flere konfirmationer. Det bliver først afgjort når undervisningen er begyndt. Hvis der er én konfirmation, er det kl. 10.30. Hvis der er to, er det kl. 10.30 og 12.30.

Hvor kan man få svar på andre spørgsmål? Spørgsmål om indskrivning og andre praktiske ting kan man som regel få svar på, på Det fælles kirkekontor (3877 0313). Spørgsmål om undervisningens indhold, omfang og formål er bedst at rette til sognepræst Sarah Bach la Cour (2444 1222) og sognepræst Anders Gam Larsen (21 777 333).

Link til tilmeldingssiden her