Fælles for langt de fleste arrangementer i forbindelse med gudstjenester er, at der ikke er tilmelding.

Alle er velkomne og hvis der er spisning, deler vi, hvad der er.
Det koster 20 kroner for voksne at spise med. Beløbet kan lægges i messingbøssen i krypten eller betales via MobilePaynummer 30 33 0.

1. søndag i advent kl. 15: Familiegudstjeneste. Vi byder på gløgg, saft og æbleskiver i krypten bagefter.

4. søndag i advent kl. 10.30: Gudstjeneste med De ni læsninger.

Mellem jul og nytår: Familiegudstjeneste og juletræsfest.

Cirka 2. februar kl. 18: Lysgudstjeneste (ungdomsgudstjeneste).

Fastelavns søndag kl. 10.30: Familiegudstjeneste med fastelavnsfest.

1. eller 2. søndag i marts kl. 10.30: Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp efter gudstjenesten

Skærtorsdag kl. 18: Måltidsgudstjeneste ved kirkens præster.

Langfredag kl. 10.30: Liturgisk gudstjeneste.

2. pinsedag kl. 10.30: Friluftsgudstjeneste i samarbejde med sognekirkerne i Vanløse. Gudstjenesten foregår på Kulturstationen Vanløses terrasse.

En søndag i september kl. 10.30: Høstgudstjeneste for hele familien. Efterfølgende arrangement, som kan være en udflugt, en forestilling med Hyltesjow eller noget helt tredje.

Sidste fredag i oktober eller første fredag i november kl. 17: Halloween-gudstjeneste for større børn. Alle er velkomne til at komme udklædt. Efterfølgende spisning i krypten.

1. søndag i november: Allehelgensgudstjeneste med efterfølgende spisning i krypten.

Derudover har vi musikgudstjenester, spaghettigudstjenester og børne- og familiegudstjenester flere gange om året. Hold øje med dem i kalenderen.